Let’s Unleash your Magic! Your Playground

Een verhelderend inkijkje in het speelveld wat jij hebt meegekregen in dit leven!

Let’s Unleash Your Magic! Your Playground 

Een verhelderend inkijkje in het speelveld dat jij hebt meegekregen in dit leven!

Jouw speelveld

We krijgen allemaal iets mee hier op aarde. Een soort blue print. Dat kun je voor je laten werken of niet. It’s up to you! 

Laat je het voor je werken dan kan het voelen als lichter, fijner, moeiteloos. Niet meer jezelf afwijzen op wat er is maar jezelf accepteren en alles wat er in je zit voor je laten werken. 

Life is a playground, so let’s play 

Betekent dit dat je nooit meer verdrietig bent, of er geen nare dingen meer gebeuren. Nope! maar je weet wel beter hoe je daarmee op kan gaan en de weg naar jezelf is makkelijker te vinden. 

You are Magical just the way you are!

Erkennen, accepteren & spelen maar!

 Weten hoe ik tik. Hoe blijf ik in flow. Hoe maak ik het makkelijkste beslissingen. Wanneer ben ik magnetisch en hoe kan ik me het beste uiten

Hoe tof is het als je dat weet. Daarmee mag experimenteren. Of zoals een coachee tegen mij zei; De speeltuin is weer geopend.

Dat gevoel, het diepe besef, dat we hier zijn om te spelen. met dat wat we hebben meegekregen in het leven.

100% verantwoordlijkeheid nemen voor wat van on sis beteklent ook dat wat niet van ons is bij de ander laten.

Heerlijk, bevrijdend, ruimtegevend!

Erken wat van jou is.

Accepteer dat wat van jou is.

En speel met dat wat van jou is.

Review

Gonnie heeft voor mijn klanten & mij een prachtige cacao ceremonie gegeven.Helemaal vanuit rust en zoveel liefde begeleiden ze ons doorheen het proces. Je voelt je vanzelf veilig bij haar. Ze creëert een aangename omgeving, waardoor je jezelf helemaal kan overgeven aan wat is.Je mag leunen op haar kunnen, haar kennis & wijsheid. Dat geeft vertrouwen. Ze weet wat ze doet & zegt op het juiste moment wat nodig is.Het is in het begin spannend, omdat je niet weet wat komen gaat. Doordat ze begint met een inwijding, voel je je onmiddellijk al dat het oké is & mag genieten van het moment.Als je je volledig durft overgeven, kom je dingen tegen waar je hoofd niet bij kan. Het geeft veel helderheid en inzichten.Het is een prachtige reis die je maakt in je innerlijke wereld.Dankjewel Gonnie!

Ilka Verstraeten

The Medium, The Mentor, The Muse

Your playground consult

Een 1 op 1 consult van een uur waarin ik een reading geef over het speelveld wat jij hebt meegkregen in dit leven. Waarin ik een magische combi maak met numerologie, tarot en een vleugje human design.

Mijn power is jouw magie zien en jou hierin in mee te nemen. Je laten voelen en ervaren hoe magisch jij bent met alles wat er in je zit. All there is to you.

You are Magical!

 

Investering  € 111,-

incl. BTW

Geef jij jezelf toestemming om te spelen?

Your playground cacao ceremonie 1 op 1

Een 1 op 1 ceremonie van 3 uur waarin ik een reading geef over het speelveld wat jij hebt meegkregen in dit leven. Waarin ik een magische combi maak met numerologie, tarot en een vleugje human design.

Mijn power is jouw magie zien en jou hierin in mee te nemen. Je laten voelen en ervaren hoe magisch jij bent met alles wat er in je zit. All there is to you.

In deze ceremonie gaan we jouw speelveld ontdekken door er in een heerlijke cacao ceremonie mee of nog beter in te gaan spelen! 

You are Magical!

 

Liefdevolle investering in jezelf €333,-

incl. BTW

The real magic happens in real live!

Your playground cacao ceremonie Togetherness

Samen reizen. Samen verbinden. Cacao is een pure, zachte hartopener. 

Hoe heerlijk om dit samen te ervaren met mensen die je vertrouwt en liefhebt.

Vriendinnen, zussen, schoonzussen, kinderen, ouders. Ik heb het zelf ervaren als heel verbindend en fijn om dit samen te doen.

Liefdevolle investering in verbinding € 333,-

incl. BTW

Review

Begin januari deed ik het mini Retreat bij Gonnie. Wist van tevoren niet precies wat we zouden doen maar ik voelde sterk dat ik vol vertrouwen en overgave deze ervaring mocht aangaan om mijn doelen en verlangens voor het komende jaar scherp te krijgen. 

Het was een prachtige en krachtige sessie met cacao, pendelen en het maken van een moodboard voor het komende jaar. Ik kwam tot inzicht dat ik mezelf – ondanks dat ik mezelf gestretcht had – nog klein hield in mijn verlangens waardoor het niet stroomde. Ik paste mijn doelen aan en leerde rituelen aan die mij zouden helpen bij het verwezenlijken van mijn doelen. Ik draaide die maand mijn beste maand ooit met mijn bedrijf. 4 maanden later is vrijwel het hele moodboard werkelijkheid geworden door de tools en rituelen toe te passen die ik tijdens het Retreat heb geleerd. 

Gonnie is zo’n fijne en wijze vrouw om mee te werken. Ze zorgt ervoor dat jij je van begin tot eind veilig, gevoed en verzorgd voelt. Letterlijk en figuurlijk. Ze is koningin in het zetten van een magische safe space en kan jou dragen. Als je de kans hebt om met haar te werken, doe het. It’s so worth it.

Maria Schoenmakers

Sparkling Leader & Healer

Pin It on Pinterest