Let’s Unleash your Magical connection. Een ceremonie met jouw inner circle!

Samen met jouw dierbaren reizen naar een nieuwe realiteit!

Let’s Unleash Your Magical connection. Een ceremonie met jouw inner circle!

Samen met jouw dierbaren groeien naar een nieuwe realiteit!

Your magical connection

Hoe fijn is het om te reizen met jouw dierbaren. Een heerlijke ceremonie waarin jullie de verbinding die er al is kunnen verdiepen.

Waar jullie elkaar mogen ontmoeten met een open hart. Gedragen door mij, de cacao, jouw wijsheid ontdekken en jullie verbinding naar een ander niveau brengen. 

Een hele nieuwe manier om elkaar te ontmoeten en te verbinden.

You are Magical!

De magie van wat er is…

Wat nu als alles er al is

Dat je niets hoeft te leren

Alleen maar hoeft te herinneren

Dat wat er is

Dat wat jij bent

De oude wijsheid

In jou

Door te vertragen

In te tunen op die wijsheid

In een ceremonie

Met cacao

En jouw inner circle

Verbinden van hart tot hart

Puur en liefdevol

Om die magische verbinding op een heel nieuw niveau te brengen

Review

Gonnie heeft voor mijn klanten & mij een prachtige cacao ceremonie gegeven.Helemaal vanuit rust en zoveel liefde begeleiden ze ons doorheen het proces. Je voelt je vanzelf veilig bij haar. Ze creëert een aangename omgeving, waardoor je jezelf helemaal kan overgeven aan wat is.Je mag leunen op haar kunnen, haar kennis & wijsheid. Dat geeft vertrouwen. Ze weet wat ze doet & zegt op het juiste moment wat nodig is.Het is in het begin spannend, omdat je niet weet wat komen gaat. Doordat ze begint met een inwijding, voel je je onmiddellijk al dat het oké is & mag genieten van het moment.Als je je volledig durft overgeven, kom je dingen tegen waar je hoofd niet bij kan. Het geeft veel helderheid en inzichten.Het is een prachtige reis die je maakt in je innerlijke wereld.Dankjewel Gonnie!

Ilka Verstraeten

The Medium, The Mentor, The Muse

Let’s unleash your magical connection!

Let’s Unleash Your Magical connection

Een heerlijke verbindende reis met jouw inner circle.

We reizen samen in een ceremonie van 3 uur waarin jij op een heel andere manier met open hart kan verbinden met jouw inner circle.

Kwetsbaar, open, verbindend, fun, beweging.

Oprecht een experience om nooit meer te vergeten.

Investering € 555,-

incl. BTW

Cacao

Is een plantmedicijn

Zit vol met antioxidanten die supergoed zijn voor je lijf

Verlaagt je bloeddruk, stuurt meer zuurstof naar je hersenen en versnelt je bloedsomloop

Bevat vele mineralen zoals magnesium die je spieren ontspannen, zink en ijzer!

Vult jouw lijf & mind met Love chemicals die zorgen voor een geluksgevoel en gevoel van liefde en verbinding

Review

Begin januari deed ik het mini Retreat bij Gonnie. Wist van tevoren niet precies wat we zouden doen maar ik voelde sterk dat ik vol vertrouwen en overgave deze ervaring mocht aangaan om mijn doelen en verlangens voor het komende jaar scherp te krijgen. 

Het was een prachtige en krachtige sessie met cacao, pendelen en het maken van een moodboard voor het komende jaar. Ik kwam tot inzicht dat ik mezelf – ondanks dat ik mezelf gestretcht had – nog klein hield in mijn verlangens waardoor het niet stroomde. Ik paste mijn doelen aan en leerde rituelen aan die mij zouden helpen bij het verwezenlijken van mijn doelen. Ik draaide die maand mijn beste maand ooit met mijn bedrijf. 4 maanden later is vrijwel het hele moodboard werkelijkheid geworden door de tools en rituelen toe te passen die ik tijdens het Retreat heb geleerd. 

Gonnie is zo’n fijne en wijze vrouw om mee te werken. Ze zorgt ervoor dat jij je van begin tot eind veilig, gevoed en verzorgd voelt. Letterlijk en figuurlijk. Ze is koningin in het zetten van een magische safe space en kan jou dragen. Als je de kans hebt om met haar te werken, doe het. It’s so worth it.

Maria Schoenmakers

Sparkling Leader & Healer

Pin It on Pinterest