De magie van cacao

Let’s Unleash Your Magic!

De magie van cacao

Let’s Unleash Your Magic!

De zachte kracht van cacao

Zachte kracht is in de kern wat cacao voor mij beschrijft.

Powerfull & liefdevol neemt de cacao op haar weg blokkades mee en creert daarmee ruimte voor het nieuwe wat mag onstaan.

Het effent je pad naar je hart. Laag voor laag. Als een overwoekerd pad dat liefdevol weer vrij wordt gemaakt. Hoe vaker je samen met de cacao verbind met jouw hart, hoe makkelijker je dit pad weet te vinden.

Zachte Kracht

De cacao nodigt je uit te vertragen, verbinden, voelen. Ja voelen. En dat lief mens, is wat we vaak als spannend ervaren.

 VOELEN

De cacao draagt je liefdevol in dat proces zoals het dit al eeuwenlang heeft gedaan.

De cacao werkt op alle lagen, fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Cacao staat bekend dat het verbinding maakt met het goddelijke. Ik laat cacao de verbinding maken met het goddelijke in jou!

Ben je nieuwsgierig boek dan een 1 op 1 of groepceremonie via mijn webshop!

 

 

‘Alles is er, in jou. Alles, je hoeft het je alleen maar te herinneren’

Mijn magische ervaring met cacao

De cacao heeft mijn verbinding met mijzelf en het goddelijke in mij geactiveert. Het pad naar mijn hart geeffend. Slokje voor slokje, ceremonie voor ceremonie, laag voor laag. Kwam mijn ware essentie naar voren. Kon mijn harnas uit en mijn masker af.

We hebben wel even nodig gehad om elkaar te vinden. Het was geen liefde op het eertse gezicht. Maar iets in mij wist dat dit een goede relatie voor mij was. Net als bij de numerologie & tarot wist ik. Hier ga ik wat mee doen!

Voel jij dat ook. Iets dat trekt, lonkt. Een beetje spannend en ook nieuwsgierig.

Let me know. Voel je welkom om aan te sluiten bij een magische cacao reis

 

Vanuit eenheid jouw uniekheid ontdekken.

Come and play!

Pin It on Pinterest