Selecteer een pagina

Over mij

You Teach what you need to learn most yourself!

In mijn leven heb ik enorm veel geleerd en ont-leerd. Ik heb echt een deepdive gedaan in hoe the mind works. Zowel die van mij als die van anderen. Afscheid genomen van wat mij niet dient en gestart met wat mij wel dient. 

Als ervaringsdeskundige heb ik een enorme drive om anderen te helpen stappen te zetten hierin. Ik weet hoe het is om de shift te maken van angst naar vertrouwen. Dat ik de enige ben die bepaalt en regie heeft over hoe ik me voel. En weet ik wat er nodig is om die stappen daadwerkelijk te zetten!

Leider in connectie met mijzelf!

Als vanaf kind af aan heb ik oog voor het bijzondere in iedereen. Wat maakt jouw uniek en wat is voor jou belangrijk in je leven.

Ik heb ruim 17 jaar gewerkt in een coorperate business en heb daar vele kansen gehad en gave dingen gedaan zoals, mamagement functies, projecten, employee journey’s gemaakt, onboardingen georganiseerd, trainingen gegeven en in al die rollen veel gecoached.

Hierdoor heb ik enorm veel geleerd over de dynamiek in organsiaties en de verschillende krachtenvelden die hierin spelen. Organisatiebelang versus eigen belang. Visie vanuit de organisatie versus die van jezelf.

Een thema dat ik vaak tegen kwam was ‘hoe blijf ik mijzelf en zorg ik ervoor dat ik de beste versie van mijzelf kan zijn en blijven’. Ik ben mezelf hier echt in kwijtgeraakt en heb ik mezelf hierin ook weer hervonden. En dat heeft mij veel gebracht! Toffe functies binnen de mooie organistie waar ik werkte en uiteindelijk mijn eigen bedrijf waarin ik als coach teams begeleid naar meer werkgeluk (metgonnie.nl) en nu mijn eigen programma voor jou: Love To Be me!

In mijn individuele coachtrajecten wordt altijd weer geraakt door de veerkracht van van mijn coachees, de verhalen en de dromen. En vooral wat er gebeurd als je echt die connectie met jezelf kan maken. Hoe duidelijk alles dan wordt, dat je zelf heel goed weet wat goed voor je is en war jij wilt.

Ik leer je om in tunen op jezelf en keuzes te maken over jouw toekomst, welke stappen je kunt nemen zowel in je werk als prive. Of je nu bij een coorperate werkt of een klein bedrijf,  in loondienst of voor jezelf, helemaal niet werkt en zoekende bent.

Ik help je om die leider te worden in connectie met jezelf zodat je weet wat je te doen staat in dit leven!

Waar ik nu sta

R

Ik ben een leider in connectie met mijzelf

R

Ik ben een expert in het boosten van jouw mind

R

Ik ben een ondernemer met 2 bedrijven

Wat ik jou gun!

Dat jij gewoon jezelf kunt zijn. Los van de verwachtingen van anderen, los van wie jij denkt dat jij  moeten zijn om erbij te horen!

Dat jij je niet langer geconformeerd aan de wensen van anderen!

Dat jij ontdekt waar jij goed in bent en groots gaat dromen.

Dat jij die leider wordt in connectie met jouzelf zodat je heel helder weet wie jij bvnet, wat jij wilt, welke dromen je hebt en je daarvoor durft te gaan.

About me

R

Moeder van 3 kids en getrouwd met Hessel

R

Gek op persoonlijke ontwikkeling

R

Intuïtief en heel nieuwsgierig

R

Gek van mij beesten (2 honden en 4 katten)

R

Op mijn best als ik veel me-time heb

R

Een dromer en ik geloof dat ik al die dromen waar kan maken

R

Niet bang om fouten the maken

R

Gedreven om alles wat ik leer door te geven aan anderen