Let’s Unleash your Magic! The Playground mini retreat

Samen reizen naar een nieuwe realiteit!

Let’s Unleash Your Magic. The Playground mini retreat!

Samen groeien naar een nieuwe realiteit!

De magie van wat er is…

Wat nu als alles er al is

Dat je niets hoeft te leren

Alleen maar hoeft te herinneren

Dat wat er is

Dat wat jij bent

De oude wijsheid

In jou

Door te vertragen

In te tunen op die wijsheid

In een ceremonie

Met cacao

Met tarot

En inner journey’s

Naar wie jij in essentie bent

You are Magical!

Mini retreat

Laten we samen reizen. Heerlijk met een kleine groep vrouwen (maximaal 6). 

Voel je dat jij eraan toe bent om een deepdive te doen in jezelf, samen met anderen vrouwen. Liefdevol, nieuwsgierig, spannend, onderzoekend, magisch.

Gedragen door mij, de cacao, jouw wijsheid ontdekken. Laat me je helpen te herinneren wie jij in essentie bent!

Review

Gonnie heeft voor mijn klanten & mij een prachtige cacao ceremonie gegeven.Helemaal vanuit rust en zoveel liefde begeleiden ze ons doorheen het proces. Je voelt je vanzelf veilig bij haar. Ze creëert een aangename omgeving, waardoor je jezelf helemaal kan overgeven aan wat is.Je mag leunen op haar kunnen, haar kennis & wijsheid. Dat geeft vertrouwen. Ze weet wat ze doet & zegt op het juiste moment wat nodig is.Het is in het begin spannend, omdat je niet weet wat komen gaat. Doordat ze begint met een inwijding, voel je je onmiddellijk al dat het oké is & mag genieten van het moment.Als je je volledig durft overgeven, kom je dingen tegen waar je hoofd niet bij kan. Het geeft veel helderheid en inzichten.Het is een prachtige reis die je maakt in je innerlijke wereld.Dankjewel Gonnie!

Ilka Verstraeten

The Medium, The Mentor, The Muse

Let’s Unleash Your Magic: The Playground Mini retreat!

Een  heerlijke dag voor jezelf

Verbinden met de cacao vanuit jouw intentie van die dag

Schrijven, voelen, aarden, zweven

Elkaar op alle lagen ontmoeten

In gesprek met jouw onderbewuste

Aarden met heerlijke snacks

Vanuit deze verbindingmet jezelf in beweging komen

Investering € 111,-

incl. BTW

Are you ready to shine!!

Superaanbod!!

Wil jij naast The Playground Mini retreat ook 1 op 1 guidance. Dan is dit iets voor jou!!

The playground + integratiegesprek van een uur. 

Investering  € 222,-

Review

Begin januari deed ik het mini Retreat bij Gonnie. Wist van tevoren niet precies wat we zouden doen maar ik voelde sterk dat ik vol vertrouwen en overgave deze ervaring mocht aangaan om mijn doelen en verlangens voor het komende jaar scherp te krijgen. 

Het was een prachtige en krachtige sessie met cacao, pendelen en het maken van een moodboard voor het komende jaar. Ik kwam tot inzicht dat ik mezelf – ondanks dat ik mezelf gestretcht had – nog klein hield in mijn verlangens waardoor het niet stroomde. Ik paste mijn doelen aan en leerde rituelen aan die mij zouden helpen bij het verwezenlijken van mijn doelen. Ik draaide die maand mijn beste maand ooit met mijn bedrijf. 4 maanden later is vrijwel het hele moodboard werkelijkheid geworden door de tools en rituelen toe te passen die ik tijdens het Retreat heb geleerd. 

Gonnie is zo’n fijne en wijze vrouw om mee te werken. Ze zorgt ervoor dat jij je van begin tot eind veilig, gevoed en verzorgd voelt. Letterlijk en figuurlijk. Ze is koningin in het zetten van een magische safe space en kan jou dragen. Als je de kans hebt om met haar te werken, doe het. It’s so worth it.

Maria Schoenmakers

Sparkling Leader & Healer

Cacao

Is een plantmedicijn

Zit vol met antioxidanten die supergoed zijn voor je lijf

Verlaagt je bloeddruk, stuurt meer zuurstof naar je hersenen en versnelt je bloedsomloop

Bevat vele mineralen zoals magnesium die je spieren ontspannen, zink en ijzer!

Vult jouw lijf & mind met Love chemicals die zorgen voor een geluksgevoel en gevoel van liefde en verbinding

Wat als jij alles al weet en je alleen maar hoeft te herinneren

Herken jij dit?

 • Je bent vergeten hoe het is om naar je hart te luisteren
 • Je wilt graag naar je gevoel maar je hebt het idee dat als je dat doet de put niet meer te dempen is. Je bent bang voor wat er los komt
 • Je voelt dat je lijf je van alles wilt vertellen maar weet niet meer hoe te luisteren
 • Je bent nieuwsgierig, echt nieuwsgierig naar spiritualiteit en vindt het nog een beetje spannend om ermee bezig te zijn

Verlang je naar

 • Jouw oude wijsheid leren kennen en gebruiken
 • Jouw spiritualiteit leren kennen en inzetten
 • Jouw diepe weten onderzoeken
 • De controle en angst loslaten
 • Weten wie jij in essentie bent
 • De magie van de natuur ontdekken
 • Herinneren wat er altijd is geweest in jou en dat moeiteloos inzetten
 • Een moment met jezelf waarin je gedragen wordt. Even leunen, rusten, ontvangen.

Review

Ja, daar stond ik dan. Midden op een kruispunt in mijn leven waarvan ik had gehoopt nooit te hoeven kiezen welke kant ik op moest gaan. En toch kwam het ervan. Zoekende naar antwoorden attendeerde iemand mij op cacaoceremonies van Gonnie waarin je vanuit je onderbewustzijn echt gaat voelen wat je zelf wilt. Totaal niet bezig met spiritualiteit ging ik op een donderdag in mijn auto naar Amersfoort. Totaal niet wetende wat te verwachten maar waar ik wel open stond voor alles wat er zou gaan gebeuren.

 

En het heeft me meer gebracht dan ik had verwacht. Er kwamen emoties los, gedachtes voorbij die ik weer weg moest jagen uit mijn hoofd maar vooral kwam er duidelijkheid. Duidelijkheid waar ik stond en welke kant ik op moest. Niet direct op dat moment maar wel op korte termijn. Want de cacaosessie heeft voor mij nog weken doorgewerkt. Waar ik op dit moment de keuze voor mijzelf heb durven maken had ik dit nog niet gedaan als Gonnie mij niet het juiste pad op zou hebben gestuurd.

 

In alle rust weet Gonnie je mee te nemen in de spirituele wereld. Waar alles ervaren en besproken kan worden. Waar ze je jouw eigen onderbewustzijn leidend laat zijn voor keuzes en ervaringen. In alle rust en met een rotsvast vertrouwen in wat er komen gaat en gebeurt. Kortom: Gonnie heeft mij, met haar ceremonie echt laten ervaren wat ik wil. Dat ik niet alleen maar hoef te rennen voor een ander maar ook stil mag gaan staan bij mijn eigen wensen en in mijn eigen kracht mag staan. En voor dat stuk ben ik ontzettend dankbaar!

 

Cheryl Schoonebeek

Na The Playground mini retreat

 • Heb je een diepe verbinding met jezelf ervaren
 • Heb je geproeft aan Sisterhood
 • Heb je spannende keuzes kunnen maken die je van te voren nog niet kon bedenken
 • Heb je helderheid en inzicht in jouw vraagstuk
 • Kun je magie niet meer wegdenken uit jouw leven
 • Heb je inzicht in jouw magie en wat je daarmee kunt gaan doen
 • Weet je tot in het diepst van je ziel dat magie zit in alles

Pin It on Pinterest