Let’s Unleash your Magic! The deep dive

Een deepdive in jouw magie!

Let’s Unleash Your Magic! The Deep dive

Een deepdive in jouw magie

De magie van wat er is…

Wat nu als alles er al is

Dat je niets hoeft te leren

Alleen maar hoeft te herrineren

Dat wat er is

Dat wat jij bent

De oude wijsheid

In jou

Door te vertragen

In te tunen op die wijsheid

In een ceremonie

Met cacao

Met tarot

Een inner journey

Naar wie jij in essentie bent

You are Magical!

Een sacred ritueel

De kracht van het ritueel. Een sacred space zetten.  Vertragen, bewust kiezen voor wat je wilt loslaten, toelaten of ervaren.

De bewuste keuze om je hart te laten spreken in plaats van je hoofd. En je te laten dragen door de cacao, je gidsen, edelstenen, alles wat de natuur ons heeft gegeven. En door mij.

Ik neem je tijdens deze deepdive in magie mee in all that nature is giving us. De oude wijsheid van de Tarot. De oude rituelen vanuit de Maya’s. Door te verbinden met jouw hogere zelf. Jouw eigen wijsheid. Neem ik je mee in een reis waarin we jouw magie naar het licht brengen.

Review

Gonnie heeft voor mijn klanten & mij een prachtige cacao ceremonie gegeven.Helemaal vanuit rust en zoveel liefde begeleiden ze ons doorheen het proces. Je voelt je vanzelf veilig bij haar. Ze creëert een aangename omgeving, waardoor je jezelf helemaal kan overgeven aan wat is.Je mag leunen op haar kunnen, haar kennis & wijsheid. Dat geeft vertrouwen. Ze weet wat ze doet & zegt op het juiste moment wat nodig is.Het is in het begin spannend, omdat je niet weet wat komen gaat. Doordat ze begint met een inwijding, voel je je onmiddellijk al dat het oké is & mag genieten van het moment.Als je je volledig durft overgeven, kom je dingen tegen waar je hoofd niet bij kan. Het geeft veel helderheid en inzichten.Het is een prachtige reis die je maakt in je innerlijke wereld.Dankjewel Gonnie!

Ilka Verstraeten

The Medium, The Mentor, The Muse

Let’s Unleash Your Magic: The Deep diveI

Een Deepdive sessie van 2,5 uur

Cacao ceremonie

Schrijven, voelen, aarden, zweven

Jaarlegging Tarot

In gesprek met jouw onderbewuste

Coaching op jouw vraagstuk

Investering € 247,-

incl. BTW

Let’s unleash your magic!

Deze deep dive is iets voor jou als

 • Je met jezelf in  gesprek durft
 • Jij het ongekende en onbekende potentiel in jou vrij wilt maken
 • Je al langer het gevoel hebt dat er veel meer in je zit dan er uit komt en je toe bent dat te onderzoeken
 • Je de diepe verbinding die er in jouw is in het licht wilt zetten
 • Magie wilt ervaren

Deze deep dive is niet voor jou als

Je er nog niet aan toe bent.

Ik geloof in divine timing.

Op het juiste moment kom je de juiste mensen tegen.

En als je iets echt wilt, komt het op je pad en vind je een manier om het te doen.

Dus lief mens als je er aan toe bent en het je trekt om met mij te werken. Let me know!

Review

Begin januari deed ik het mini Retreat bij Gonnie. Wist van tevoren niet precies wat we zouden doen maar ik voelde sterk dat ik vol vertrouwen en overgave deze ervaring mocht aangaan om mijn doelen en verlangens voor het komende jaar scherp te krijgen. 

Het was een prachtige en krachtige sessie met cacao, pendelen en het maken van een moodboard voor het komende jaar. Ik kwam tot inzicht dat ik mezelf – ondanks dat ik mezelf gestretcht had – nog klein hield in mijn verlangens waardoor het niet stroomde. Ik paste mijn doelen aan en leerde rituelen aan die mij zouden helpen bij het verwezenlijken van mijn doelen. Ik draaide die maand mijn beste maand ooit met mijn bedrijf. 4 maanden later is vrijwel het hele moodboard werkelijkheid geworden door de tools en rituelen toe te passen die ik tijdens het Retreat heb geleerd. 

Gonnie is zo’n fijne en wijze vrouw om mee te werken. Ze zorgt ervoor dat jij je van begin tot eind veilig, gevoed en verzorgd voelt. Letterlijk en figuurlijk. Ze is koningin in het zetten van een magische safe space en kan jou dragen. Als je de kans hebt om met haar te werken, doe het. It’s so worth it.

Maria Schoenmakers

Sparkling Leader & Healer

Cacao

Is een plantmedicijn

Zit vol met antioxidanten die supergoed zijn voor je lijf

Verlaagt je bloeddruk, stuurt meer zuurstof naar je hersenen en versnelt je bloedsomloop

Bevat vele mineralen zoals magnesium die je spieren ontspannen, zink en ijzer!

Vult jouw lijf & mind met Love chemicals die zorgen voor een geluksgevoel en gevoel van liefde en verbinding

Wat als jij alles al weet en je alleen maar hoeft te herinneren

Herken jij dit?

 • Je bent vergeten hoe het is om naar je hart te luisteren
 • Je wilt graag naar je gevoel maar je hebt het idee dat als je dat doet de put niet meer te dempen is. Je bent bang voor wat er los komt
 • Je voelt dat je lijf je van alles wilt vertellen maar weet niet meer hoe te luisteren
 • Je bent nieuwsgierig, echt nieuwsgierig naar spiritualiteit en vindt het nog een beetje spannend om ermee bezig te zijn

Verlang je naar

 • Jouw oude wijsheid leren kennen en gebruiken
 • Jouw spiritualiteit leren kennen en inzetten
 • Jouw diepe weten onderzoeken
 • De controle en angst loslaten
 • Weten wie jij in essentie bent
 • De magie van de natuur ontdekken
 • Herinneren wat er altijd is geweest in jou en dat moeiteloos inzetten
 • Een moment met jezelf waarin je gedragen wirdt door de de magie van wat is en door mij

Review

Ja, daar stond ik dan. Midden op een kruispunt in mijn leven waarvan ik had gehoopt nooit te hoeven kiezen welke kant ik op moest gaan. En toch kwam het ervan. Zoekende naar antwoorden attendeerde iemand mij op cacaoceremonies van Gonnie waarin je vanuit je onderbewustzijn echt gaat voelen wat je zelf wilt. Totaal niet bezig met spiritualiteit ging ik op een donderdag in mijn auto naar Amersfoort. Totaal niet wetende wat te verwachten maar waar ik wel open stond voor alles wat er zou gaan gebeuren.

 

En het heeft me meer gebracht dan ik had verwacht. Er kwamen emoties los, gedachtes voorbij die ik weer weg moest jagen uit mijn hoofd maar vooral kwam er duidelijkheid. Duidelijkheid waar ik stond en welke kant ik op moest. Niet direct op dat moment maar wel op korte termijn. Want de cacaosessie heeft voor mij nog weken doorgewerkt. Waar ik op dit moment de keuze voor mijzelf heb durven maken had ik dit nog niet gedaan als Gonnie mij niet het juiste pad op zou hebben gestuurd.

 

In alle rust weet Gonnie je mee te nemen in de spirituele wereld. Waar alles ervaren en besproken kan worden. Waar ze je jouw eigen onderbewustzijn leidend laat zijn voor keuzes en ervaringen. In alle rust en met een rotsvast vertrouwen in wat er komen gaat en gebeurt. Kortom: Gonnie heeft mij, met haar ceremonie echt laten ervaren wat ik wil. Dat ik niet alleen maar hoef te rennen voor een ander maar ook stil mag gaan staan bij mijn eigen wensen en in mijn eigen kracht mag staan. En voor dat stuk ben ik ontzettend dankbaar!

 

Cheryl Schoonebeek

Na de deep dive

 • Heb je een diepe verbinding met jezelf ervaren
 • Heb je inzicht in jouw jaarthema volgens de Tarot en numerologie
 • Heb je spannende keuzes kunnen maken die je van te voren nog niet kon bedenken
 • Heb je helderheid en inzicht in jouw vraagstuk
 • Kun je magie niet meer wegdenken uit jouw leven
 • Heb je inzicht in de magie in jou en wat je daarmee kunt gaan doen

Pin It on Pinterest